Saturday, May 5, 2012

Sunny Days...

Ahoj, tak jsem tu zase.... :). To je super, že už jsou tady slunečné dny.....Opalování <3 <3 <3. Je super probudit se, a spatřit modrou oblohu a sluneční svit !! Ale občas ty mraky být musí....bez nich bychom se totiž na sluníčko netěšili :)).
Co se týče blogu, tak asi udělám novou rubriku, a to Books&Movies. Budu tam psát recenze na filmy a knížky. První v pořadí bude Stmívání sága....možná se do toho pustím ještě dnes :).
Chystám se taky přečíst knížku Eragon, takže se tam taky pravděpodobně objeví. Dnes byla autogramiáda Christophera Paolínyho (autor Eragona, Eldesta, Brifingra a Inheritance) na Václaváku. Vlastně eště probíhá...Ale brzo bude končit. Já podpis nemám.
Tak zatím, Megan ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------
Hi, I´m back. That´s super, that there are sunny days :))...Tanning <3 <3 <3. It´s super to wake up and see blue sky and sunnshine :)). But sometimes clouds must be. If they´re not we would not look forward for sun.
What about blog, I want to make new label Book&Movies. I will write there review to books and movies. First will be Twilight saga....maybe today.
I´m going to read Eragon, so I think it will be some review to that book there too. Today was autogramiade on Václavské náměstí of Christopher Paoliny (author of Eragon, Eldest, Brifinger and Inheritance). Maybe it´s stil is....but it will early end. I don´t ahve the signature.

Bye, Megan ;)

2 comments:

  1. Máš pravdu, jsem ráda, že je hezky, ale občas musí zapršet :) a navíc při dešti se strašně hezky usíná ♥ s tou rubrikou je to dobrý nápad! Těším se na tu knihu Eragonsis, chtěla jsem si jí přečíst

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, to, že při dešti se krásně usíná je pravda :). Doufam, že ta rubrika se bude líbit :)). Tu knížku všichni chválí, tak doufam, že až si ji přečtu, tak se mi taky bude líbit. Začnu ji číst až ve středu, protože momentálně jí má kamarádka :)

      Delete