Wednesday, June 27, 2012

Why to write diary?

Tschüß!
Tak sem se rozhodla napsat další článek. Tentokrát se budeme věnovat tomu, proč si psát deník.

+:
Psaní deníku je fajn, číst ho po několika letech je super. Představ si, žeje ti dvacet a čteš si deník z doby, kdy ti bylo třeba 12.
Také třeba jsi v minulosti udělala nějakou chybu, deník může pomoci, abys ji neudělala znova, i když chyby si asi pamatujeme.
Pak mu samozřejmě mǔžeš sveřit své pocity, třeba když jsi smutná a nemáš se komu svěřit.
Představ si, že v roce třeba 3000(pokud tady ještě něco bude), si někdo bude číst tvůj deník, který pro něj bude jak z pravěku. :DDD
A taky je to samozřejmě zábava
-:
Hrozné je, když si do něj píšeš i tajemství, a pak si ho někdo přečte a všem to vykecá. Proto bych nedoporučovala si deník nosit do školy a doporučuji ho dobře schovat :).

Tak to je vše, Megan ;)

__________________________________________________________________________
Tschüß!
I decide to write an article.today, I will write about why to write diary. Let´s start.

+:
Writing diary is fine, read it after some years is super. Let imagine, tat you are 20 years old and you are reading your diary from age, when you were 12.
Or maybe you made some mistake in past, and with diary help you will not make it again, but our mistakes we rather remember.
Then you can sure you can tell him your feelings, possibly when you are sad and you dońt have anyone to say m your feelings.
Imagine, that in year 3000 someone is reading your diary, and it´s for him like diary from prehistory. :DDD
And sure, it´s lot of fun.

-:
Bad is, when someone read it and tell it to everyone. That´s why I dońt recommend to take it to school, and I recommend to hide it.

So, that´s all for today, Megan ;)

2 comments:

  1. Popravdě já si deník píšu a mám hoschovanej doma, ale pořád ho někam přesunuju, protože se bojím, že mi ho rodiče najdou :)

    ReplyDelete
  2. Taky si píšu deník :) je to pak super číst si to :D!

    ReplyDelete