Tuesday, July 31, 2012

Skin

Ahoj, dnes se budu věnovat tomu, jak si udržet krásnou a čistou pleť.

OBLIČEJ

Každodenní čištění
Ráno i večer, by sis měla vyčistit obličej pleťovou vodou. Nalej ji na papírový kapesník nebo kosmetický tampónek a pořádně si vyčisti celý obličej.



Peeling/Maska
1x až 2x týdně by sis měla dát masku nebo peeling. Masku nanes na obličej a nech ji působit přes čas uvedený na obale. Potom ji sundej nebo opláchni vodou a obličej si pořádně umyj vodou. Pokud používáš peeling, nanes ho na obličej a krouživými pohyby si s ním obličej vyčisti. Potom ho důkladně smyj.


Krém
Každý den ráno i večer potřebuje tvá pokožka hydrataci. Proto ji po vyčištění pleťovou vodou namaž krémem.


TĚLO

Peeling
1x až 2x týdně si dej peeling během sprchy či koupele. Jemně nanes peeling na pokožku a krouživými pohyby ho roznes po celém těle. Spláchni dokonale vodou.


Krém/Tělové mléko
Ob den si celé tělo namaž krémem či tělovým mlékem. Tělové mléko doporučuji více, protože se mnohem rychleji vsákne.
ZDROJ obrázků: Google
Tak, to je vše. Megan.
_____________________________________________________________________
Hi, today I will write about how to have clean and beautiful skin.

FACE

Everyday cleanning
Every morning and evening you have to clen you skin by lotion. Put lotion to tie or cosmetic tampon and properly clean all your face.


Peeling/Mask
1x or 2x times in week you have to have peeling or a mask. Put the mask to you face and after leave it there until the time, which is on cover. Then wash it by water or put it down. Wash your face. If you use peeling, put it on your face and by circular moves clean you skin. Then thoroughly wash it by water.
Cream
You skin need hidratatioin every morning and evening. So after cleaning by lotion put on you face cream.


BODY

Peeling
Once or twice in week you skin need peeling during shower or a bath. Put peeling on you skin and by circular moves clean all your skin. Then wash it.
Cream/Body milk
Every other day grase all your body with cream or body milk. More I recommend body milk, because it´s faster get soaked.

SOURCE of pictures: Google
That´s all. Megan




No comments:

Post a Comment