Wednesday, April 4, 2012

Lady Gaga

Lady Gaga je snad nejslavněšjí zpěvačka současnosti. Vyzařuje hlavně svými extravagantními kostýmy a neustále šokuje, ať už jde jen o bikiny, nebo kostým z masa. Jeden z posledních skandálů bylo, že předvedla na koncertě svojí plešatou hlavu. Narodila se 28.3.1986 v New Yorku v USA. Její celé jméno je Stefani Joanne Angelina Germanotta. Momentálně jí je 26 let. Má spoustu sebevědomí a často má poněkud sexuálnější videa, ale nahá se zatím neukázala.

Její jméno Lady Gaga vzniklo podle názvu písničky od neskutečně slavné hudební skupiny Queen. Říká se, že když jí její kamarád posílal esemesku s názvem písničky - Radio Ga Ga, tak se radio opravilo na Lady a ji jméno zaujalo.

Od 4 let hraje na piano a ve svým 13ti letech složila sojí první písničku. V 17ti začala studovat na newyorské umělecké škole Tisch School Of Arts. V roce 2008 vydala své první album The Fame.

Když byla malá, už i tehdy byla hodně bláznivá. Ochranka ji jednou musela zadržet, když tandovala na stole v nóbl restauraci.

Chodila do soukromé školy spolu s Nicky a Paris Hilton a skládala písně pro slavné interprety, např. pro Britney Spears.

Má velký talent na zpívání. Byla jsem na jejím koncertu a když to porovnám s koncertem Rihanny, na kterém jsem byla taky, tak Lady Gaga je  lepší. obdivuju její řvaní do mikrofonu, je tak hlučné!!

Má prý problémy se zdravým - je velmi hubená a často se neodličuje, když jde spát. Její vlassy na tom byly velmi špatně, než si je oholila.

LG
Jméno: Stefani Joanne Angelina Germanotta
Věk: 26
Datum narození: 28.3.1986
Místo narození: New York, USA
Znamení: Beran
Barva vlasů: Bruneta, ale nosí paruky, je plešatá

----------------------------------------------------------------------------
Lady Gaga is most popular singer in world now. She radiates most with her eccentric models and scandals. Some time she wearing only bikins, but one time she had outfit, which was made of meat. One of last scandals was, that she show to everybody her bald head. She born 28.3.1986 in New York in USA. Her true name is Stefani Joanne Angelina Germanotta. Now she is 26 years old. She have a lot of self-cnfidence and often she have a "little bit" sexual videos, but she wasn´t ever naked.

Her name Lady Gaga was created from the name of sing from band Queen - Radio Ga Ga. her friend sent her SMS with the name of song - Radio Ga Ga. Radio repairs to Lady. She read Lady Gaga and it attracted her.

From her 4 years she play to piano and when she was 13 years old she wrote her first song. When she was 17 years old she start to study on newyork´s art school Tisch School Of Arts. In year 2008 she released her first album The Fame.

When she was little(young) she was too very crazy. Guards must stop her, when she was dancing on table in posh New York´s restaurant.

She was going to private school with Nicky and Paris Hilton and she wrote some songs for famous singers like Britney Spears.

She has big talent. I was on her concert, and if I compare it with Rihanna´s contert, where i have been too, Lady Gaga was better. I admirate her screaming. It´s so noisy!!

She have problems with healthy - she is very thin and she often doesn´t put down her make-up, when she going to sleep. Her hairs was bad - she said that, before she cut them all.


LG
Name: Stefani Joanne Angelina Germanotta
Age: 26
Date of birth: 28.3.1986
Place of birth: New York, USA
Sign of Zodiac: Ram
Hair color: Dark brown, but shemost of time wearing wigs, now she is bald-headed






1 comment:

  1. To je zajímavý, nikdy by mě nenapadlo, že její název je z Radio Ga Ga :) Gagu moc nemusí, ale je fakt, že někde jí to sluší :)

    ReplyDelete